Shin Won Hwa 

 

Shin Won Hwa er betegnelsen for den Taekwondo som  vi træner. Shin Won Hwa Taekwon-Do er udviklet af DSBN Shin, og bygger på træning ud fra et naturligt bevægemønster, samt træning af chi - energi samt udvikling af sunde personlige egenskaber. 

 

Indledning

Vores stormester Shin, Boo Young SBN fandt i samarbejde med Jimmy Nakel SBN navnet SHIN WON HWA, da termen Hwa Rang Taekwon-Do ikke længere levede op til vores mentor og stormesters unikke form for Taekwondo.

 

Forklaring af SHIN WON HWA

SHIN er naturligvis familienavnet på vores Stormester Shin, Boo Young DSBN og det kinesiske tegn for ‘shin’ er stærk / hård.

 

SHIN står for STÆRK eller HÅRD

WON står for ORIGINAL eller OPRINDELIG

HWA står for BLOMST

 

Dette giver til sammen SHIN WON HWA to betydninger:

 

1. Shin’s originale blomster (vores Stormesters originale elever)

2. De stærke originale blomster (cyklusen fra frø til blomst, fra blomst til frø – kun de stærke overlever og blomstre – det gamle noble mester og elev forhold)

 

Bær din skoles logo, med ære på din dragt – vi har stolte traditioner.

Det broderede stof logo bæres på den venstre side af dragten, på hjerte siden. Når der hilses på flaget lægges hånden på logoet (hjertet).

Stof logoet må kun påsættes og bæres på de af DSWHS anerkendte dragter. (dobogs og overtræksdragter)

 

Logoet båret på den traditionelle dragt, viser en repræsentant for Shin Boo Young DSBNs Taekwon-Do. En elev der gør sit bedste - deltager i livet, studere og lærer fra sig, hjælper andre, tager ansvar for sine handlinger og lever i harmoni med sig selv og sine omgivelser. En Shin Won Hwa elev og mester er stolte mennesker og er en inspiration for andre.